LINDAPOORT

About

Home »  About

Toen ik begon als freelancer heette ik Linda Poort, kort & krachtig, net als mijn teksten. Inmiddels ben ik getrouwd en ga ik eigenlijk door het leven als Linda Poort-Gashteovski. Mijn Macedonische man wijst me daar natuurlijk graag op, maar voor de continuïteit en het gemak stel ik mij nog altijd voor als Linda Poort. Tja, de website was er al hè, aangenaam.

In Macedonië heb ik vijf jaar gewoond, in de hoofdstad Skopje. Vanuit huis werkte ik aan al mijn verschillende projecten. Dat werd echter een beetje eentonig. Bovendien begon ik het Nederlandse leven toch een beetje te missen. Ik besloot op zoek te gaan naar een baan en terug te keren naar Nederland. Na twee Skypegesprekken kon ik bij de beroepsorganisatie van internal auditors in Nederland mijn contract komen tekenen.

Sinds juni 2015 ben ik de enige echte communicatiemedewerker en webredacteur van IIA Nederland. In die hoedanigheid heb ik allerlei soorten taken. Het grootste voordeel van freelancen vond ik altijd de afwisseling. Die heb ik in mijn baan nog steeds!

In Macedonië vulde ik mijn vrije tijd met bergwandelingen, mountainbiketochten, Macedonische taallessen, avondjes in de ‘kafana’, geschiedenisfictie lezen, cirquit trainingen, salsadansen en het internet afspeuren naar inspiratie. In Nederland bezoek ik veel vrienden en familie en af en toe een museum. Een strandwandeling maken en kibbeling eten kan ik ook eindelijk weer doen wanneer ik daar zin in heb.

Een lijstje (ik hou van lijstjes) om mij nog beter te leren kennen
Favoriete tijdschrift: Quest
Beste jeugdherinnering: scouting
Favoriete drankje: kruidenthee
Fijnste kledingstuk: spijkerbroek
Familieweetje: ik heb 2 broertjes en 1 zusje
Onderwerpen waar mijn hart van gaat zingen: reizen, carrière, buitensporten, innovatie